Hyvää Joulua – Joulukonsertti 2018

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat valloittaneet suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Tänä vuonna vuoden kauneimman juhlan sävelet lumoavat kuulijansa Jyrki Anttilan, Johanna Förstin, Pentti Hietasen sekä Maria Lundin toimesta, jotka tulkitsevat vakuuttavalla ammattitaidollaan tyylikkäästi niin perinteiset kuin uudemmatkin joululaulut. Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman tenoreiden oman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Varaa lippusi heti!

Tuliset Tenorit & Suloiset sopraanot
Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen, Maria Lund

Hyvää Joulua – Joulukonsertti 2018

Lippuja enää vähän jäljellä, kiiruhda ja osta heti omasi ettet jää ilman!

ke 5.12. klo 19 Sibeliustalo, Lahti

ke 12.12. klo 19 Hyvinkää-sali
Loppuunmyyty

to 13.12. klo 19 Tampere-talo
Osta lippuja >

la 15.12. klo 17 Turun konserttitalo
Loppuunmyyty

ti 18.12. klo 19 Musiikkitalo, Helsinki
Osta lippuja >

 

Palautetta viime joululta:

”Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin.”

”Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer – tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla.”

 

Klikkaa kuvaa niin näet konsertin mainoksen
TULISTEN JA SULOISTEN ESITTELY:

Johanna Förstin upea ääni ja sielukas läsnäolo on tehnyt hänestä suosikkisolistin television musiikkiohjelmiin, kuten Tanssii tähtien kanssa, toiseksi hän tuli Tähdet tähdet-laulukilpailussa vuonna 2016. Johannan muuntautumiskyky eri laulutyyleihin on ainutlaatuista ja laulamisen lisäksi Johanna soittaa viulua, pianoa, kitaraa, bassoa ja banjoa.

Pentti Hietanen voi juhlistaa tänä vuonna jo 35-vuotistaiteilijauraansa, eikä ihme sillä Pentti on yksi maamme valovoimaisimpia ja arvostetuimpia solisteja, ja laajan repertuaarinsa lisäksi hän on tunnettu loistavana tunteiden tulkitsijana. Hän on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, jolta luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikkikin.

Maria Lund valloittaa karismallaan, hän on hämmästyttävän lahjakas laulaja, esiintyjä ja artisti, joka tuo konserttilavoille tyylikkyyttä ja glamouria. Maria on esiintynyt lukuisien musikaalien päärooleissa mm. The Sound of Music, West Side Story, Hair, juontanut tv-ohjelmia ja tehnyt omia levyjä.

Jyrki Anttila on Suomen arvostetuimpia tenoreita. Voimakasääninen Jyrki on ollut kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperan solistiksi vuodesta 1998 ja käynyt tekemässä vierailuita ympäri maailman oopperataloja mm. Saksassa, Sveitsissä, Japanissa ja Australiassa. Jyrki on toiminut myös Ilmajoen Musiikkijuhlien, Lohjan tenoripäivien sekä Kirjuri Classicin taiteellisena johtajana.

Jukka Nykänen aloitti piano-opinnot Espoon musiikkiopistossa ja valmistui Sibelius- Akatemiasta vuonna 2004. Jukan omat levyt ovat saaneet loistavat arvostelut ja syksystä 2013 Jukka on ollut YleTeemalla RSO:n konserttien kommentaattori. Suomi Palkinnon Jukka Nykänen sai vuonna 2014.