Pentti Hietanen – 60 vuotta

Juhlakonsertti Minulta Sinulle

Tampere-talossa sunnuntaina 7.10.2018 klo 17.00

Pentti  Hietanen viettää synttäreitään konsertin merkeissä, ja samalla juhlistetaan myös hänen 35-vuotista taiteilijauraansa.

Pentti Hietanen on yksi maamme valovoimaisimpia ja arvostetuimpia solisteja, ja laajan repertuaarinsa lisäksi hän on tunnettu loistavana tunteiden tulkitsijana. Tästä kaikesta kertovat valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on myynyt kultaa ja yksi platinaa.

Merkittävä kunnianosoitus pitkälle uralle oli mm. kutsu esiintyjäksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaan Presidentinlinnaan.

Tärkeä osa laulutaiteilijan viimeaikaista historiaa ovat olleet jo kuuden vuoden ajan yleisön rakastamat Tuliset Tenorit – konsertit, jotka tulevat tänäkin syksynä jatkumaan.

Tilaisuuden pääesiintyjä on luonnollisesti bravuurinumeroineen päivänsankari itse, mutta hänen lisäkseen lavalle nousevat upeat Tuliset Tenorit Jyrki Anttila ja Tero Harjunniemi, pitkäaikainen ystävä ja yhteistyökumppani Heikki Hela, vaimo Heini ja Voice of Finlandistakin tutuksi tulleet, paljon isänsä kanssa erilaisissa konserteissa esiintyneet tyttäret Iina ja Roosa.

Säestyksestä huolehtivat Suomen huippunimet pianisti Jukka Nykänen, kosketinsoittajat Pekka Kuorikoski ja Seppo Helin, kitaristit Jari Nieminen ja Jarmo Nikku, basistit Juha Tikka ja Harri Rantanen sekä rumpalit Vesa Aaltonen ja Anssi Nykänen.

Tervetuloa heittäytymään tunnelmien vietäväksi ja nauttimaan rennosta, monipuolisesta musiikillisesta iloittelusta!

Liput: 48,50 €

Osta lippuja >