Tähtien Vappu 2024

SAARA AALTO,  MARIA LUND, KONSTA HIETANEN JA TEEMU ROIVAINEN SEKÄ JUKKA NYKÄSEN 10-HENKINEN ORKESTERI  sekä tähtitanssijat JUTTA & SAMI HELENIUS

Neljä viihdetaivaan tähteä yhdistävät voimansa ensi kertaa ja tuovat kevääseen iloa, valoa ja energiaa! Saara, Maria, Konsta ja Teemu antavat parastaan ja lumoavat kuulijansa upeilla esityksillä.

Uppoudu ilon ja valon ilmapiiriin ja jaa tämä ihana konsertti perheen ja ystävien seurassa. Tule juhlimaan vappua kanssamme!

su 28.4 klo 17 TUrun konserttitalo
ti 30.4 klo 19 Musiikkitalo, helsinki

Perinteinen vappukonsertti tuo juhlatunnelmaa kevääseen!

Ohjelmiston monipuolisuus korostaa solistien kykyä muuntautua aina tyylin mukaan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Luvassa on sooloja, duettoja sekä yhteisnumeroita ja taitaapa laulajat tarttua soittimiinkin. Upeaa laulua säestää jo legendaarinen alansa huipuista koottu orkesteri Jukka Nykäsen johdolla.

Maria Lund ja Konsta Hietanen ovat molemmat Tähdet tähdet –kilpailun voittajia. Heidän yhteiskiertueensa viime syksynä keräsi täysiä katsomoita ja upeita arvosteluja. Saara Aalto lumoaa laulutaidollaan ja karismallaan, hän valloitti myös englantilaiset osallistuessaan paikalliseen X Factor-kilpailuun ja sijoittui hienosti toiseksi. Teemu Roivainen kruunattiin tangokuninkaaksi 10 vuotta sitten, mutta hän on musiikkialan monitaitaja. Kuinka käy hänen Tähdet tähdet-ohjelmassa se nähdään tänä keväänä Nelosella.

Jukka Nykänen on pianisti, säveltäjä ja sovittaja, joka on tuttu myös monista TV-esiintymisistään. Vappukonsertteja varten hän on koonnut alansa huipuista koostetun kymmenjäsenisen orkesterin. Lisäksi Konsta ja Teemu soittavat sekä kitaraa että pianoa, jolloin esityksiin on luvassa ainutlaatuisia ja erilaisia orkesterin kokoonpanoja.

Tule juhlimaan kevättä kanssamme!

Lipunmyynti: Lippupiste (Tku) ja Ticketmaster (Hki), Musiikkitalon lipunmyynti

Osta liput tästä Helsinkiin >(toimi nopeasti, vähän lippuja jäljellä)

Osta liput tästä Turkuun > (loppuunmyyty)