JOULUKIERTUE 2018

Hyvää Joulua – Joulukonsertti

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat valloittaneet suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Tänä vuonna vuoden kauneimman juhlan sävelet lumoavat kuulijansa Jyrki Anttilan, Johanna Förstin, Pentti Hietasen sekä Maria Lundin toimesta, jotka tulkitsevat vakuuttavalla ammattitaidollaan tyylikkäästi niin perinteiset kuin uudemmatkin joululaulut. Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman tenoreiden oman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Varaa lippusi heti!

Tuliset Tenorit & Suloiset sopraanot
Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen, Maria Lund

Hyvää Joulua – Joulukonsertti 2018

 

ke 5.12. klo 19 Sibeliustalo, Lahti
Osta lippuja >

ke 12.12. klo 19 Hyvinkää-sali
Osta lippuja >

to 13.12. klo 19 Tampere-talo
Osta lippuja >

la 15.12. klo 17 Turun konserttitalo
Osta lippuja >

ti 18.12. klo 19 Musiikkitalo, Helsinki
Osta lippuja >

 

Palautetta viime joululta:

”Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin.”

”Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer – tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla.”

TULISTEN JA SULOISTEN ESITTELY:

JYRKI ANTTILAN  karisma pääsee parhaimmin esiin estradeilla ja hänen vahvaa tulkintaansa voi kuulla konserteissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Jyrki on esiintynyt monissa ooppera- ja operettirooleissa ja ollut kauan kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperassa. Jyrki on vieraillut oopperarooleissa sekä ulkomailla että kotimaassa, mm. Savonlinnan oopperajuhlilla.

PENTTI  HIETANEN  on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

JOHANNA FÖRSTI on uskomattoman monipuolinen ja upeaääninen laulaja, joka aloitti musiikkiopinnot 10-vuotiaana. Hän on opiskellut musiikkia mm. Jyväskylän yliopistossa sekä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa. Koko Suomi tuntee hänet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman multitalenttina laulajana, joka sunnuntai sunnuntain jälkeen onnistuu yllättämään kuulijan musiikillisella muuntautumiskyvyllään. Försti valloitti yleisön myös Tähdet tähdet -ohjelmassa yltäen finaaliin.

MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana useam- missa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Maria Lund esiintyy usein jazzmuusikoiden seurassa ja hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolo-tuotantoa.