Meistä olisi kivaa jos otat yhteyttä.

Lilja Kainulainen
vastaava tuottaja
040 511 0053
lilja@kainula.com

Niina Kainulainen
tuottaja
040 705 2550
niina@kainula.com

 

Ei niin pientä asiaa tai tilaisuutta olekaan ettei se meitä kiinnostaisi, sillä olemme juuri Sinua varten, iloitsemme yhteydenotostasi!

Konsertit ja kiertueet kulkevat ajatuksissamme koko ajan mukana ja haastavat ylittämään itsemme. Onnistunut konsertti-ilta ja tyytyväiset asiakkaat palkitsevat onnistumisen tunteella, sen parempaa kiitosta ei olekaan.

OHEISEN YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA VOIT TILATA MYÖS TULISET TENORIT – LIVELEVYN NIMIKIRJOITUKSILLA. HINTA 23 € sis. postikulut.

Tuliset tenorit ovat tehneet kaksi livelevyä Musiikkitalossa. Vuonna 2013 julkaistulla levyllä laulavat Jyrki Anttila, Pentti Hietanen ja Tomi Metsäketo, kappaleet mm. O sole mio, Con te partiro ja Granada. Vuonna 2016 julkaistulla levyllä laulavat Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Tero Harjunniemi, mukana mm. tangoja, Cherbourgin sateenvarjot, Oli kuu oli ilta, Sway ja Diana-You are my destiny.

LAITA VIESTI-KENTTÄÄN OSOITTEESI, lähetämme paluupostissa levyn sekä tilinumeron johon voit maksaa levyn.

Tuliset tenorit 2013
Tuliset tenorit 2016
Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että käytämme aina virallisia lipunmyyntikumppaneita, kuten Ticketmaster ja Lippupiste sekä tiettyjä paikallisia lipunmyyjiä. Emme suosittele lippujen ostoa jälleenmyyntikanavien kautta, kuten esimerkiksi Viagogo. Lipunmyynti-linkkimme johtavat aina virallisille lipunmyyntisivustoille.

Lilja Production 2018