30 vuotta musiikin juhlaa

Lilja Production on vuodesta 1987 toiminut tuotantoyhtiö, joka on tuottanut Suomen suosituimpien artistien konsertteja ja kiertueita sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lilja Kainulainen aloitti kiertuemanagerin uransa hoitaen kaikki Tamara Lundin ja Alexandru Ionitan Suomen kiertueet. Muita loistavia tähtiä ovat olleet mm. Katri Helena, Paula koivuniemi, Arja Saijonmaa, Jari Sillanpää, Danny, Anneli Sari, Tapani Kansa ja Eino Grön. Susanna Rahkamon ja Petri Kokon kanssa Lilja teki jääshow-kiertueet. Sekä MeStarat Areenalla 2004 ja 2005 että MeStarat JouluShow 2007 ovat olleet myös suuria menestyksiä.

Viime vuosien suuria menestystarinoita on Tuliset tenorit – Jyrki Anttila, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Tero Harjunniemi – konsertit, joita on tehty viiden vuoden aikana yli 200 loppuunmyytyä konserttia ympäri maan. Pelkästään Musiikkitalossa tenoreilla on ollut 27 loppuunmyytyä konserttia. Siis todellinen menestystarina, sillä kukaan artisti ei ole pystynyt samaan!

30-vuotisen uran aikana Lilja on tehnyt 120  kiertuetta ja noin 2500 loppuunmyytyä konserttia. ”Tänään juuri tämä esitys on meille se kaikkein tärkein ja me haluamme tehdä parhaamme, kaikkemme, jotta sinä voisit hetkeksi unohtaa arkiset askareet ja saisit kokea elämyksen, joka kantaa yli harmaan päivän!

”Tärkeää on tietenkin luoda myös hyvä tunnelma esiintyjille lavan taakse, sillä sekä solistien että muusikoiden mukava olo ja hyvä mieli näkyy yleisölle. Ilman yleisöä olisi työmme turhaa.”

Niina Kainulainen on kulkenut kiertueilla äitinsä mukana pienestä pitäen ja  kasvanut show-maailmaan ja saanut oppinsa tuotantoassistentin työhön käytännön kautta. Niina valmistui Tukholman Balettakademienista tanssijaksi vuonna 2006 ja Helsingin Maker Akademysta maskeeraajaksi vuonna 2007. ”Enhän minä enää muuta uraa osaisi itselleni valita kuin ”showbisneksen”, naurahtaa Niina.

Lilja Production on tuottanut upean Musiikkitalon valmistuttua erilaisia konsertteja Musiikkitalon Isoon saliin ja on talon suurin ulkopuolinen tuottaja.

Toivotamme Teidät sydämellisesti tervetulleeksi konsertteihimme!

Teemme aina parhaamme ja kaikkemme, että Te viihtyisitte ja tuntisitte olevanne meille se kaikista tärkein konserttivieras.

Sinun omasi-konsertin kukitustunnelmissa Helsingin Musiikkitalossa vappuaattona 30.4.2017. Kuvassa vasemmalta oikealle: Maria Lund, Pentti Hietanen, kukkakimpun takana Angelika Klas, Niina Kainulainen ja kukittamassa Lilja Kainulainen.

Lilja Production 30 vuotta, Suomi 100 vuotta.


Lilja Production 2018