Muistojen Bulevardi

Angelika Klas, Maria Ylipää, Pentti Hietanen Jukka Nykäsen  10-henkinen orkesteri sekä Jutta ja Sami Helenius

La 10.10. klo 18 Verkatehdas, Hämeenlinna
La 31.10. klo 15 Musiikkitalo, Helsinki
Su 1.11. klo 14 Turun konserttitalo


HURMAAVAT SOLISTIT YLLÄTTÄVÄT YLEISÖN HUIKEALLA KARISMALLAAN TARJOTEN MUSIIKILLISEN ILOTULITUKSEN.
Taitavat esiintyjät tuovat ilon ja valon harmaaseen syksyyn ja vievät kuulijansa musiikin ihanaan maailmaan.

Maria Ylipää

Suomen valovoimaisimpiin taiteilijoihin kuuluva näyttelijä-laulaja Maria Ylipää on musikaalien kruunaamaton kuningatar, mutta hänet tunnetaan myös erilaisten musiikkityylien loistavana tulkitsijana.

Pentti Hietanen

on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Angelika Klas

tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä ikivihreitä klassikkokappaleita.

Jukka Nykäsen

johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Konsertin monipuolinen ohjelmisto ja esiintyjien suvereeni osaaminen yhdistyy mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi kansainvälisiä ja suomalaisia hittejä.

Jutta ja Sami Helenius ovat valloittaneet katsojien sydämet Tanssii Tähtien Kanssa – ohjelman taitavina opettajina ja voittoisina valmentajina.

Liput: alkaen 45 € + palvelumaksut

La 10.10. klo 18 Verkatehdas, Hämeenlinna
La 31.10. klo 15 Musiikkitalo, Helsinki
Su 1.11. klo 14 Turun konserttitalo

 

HUOM! Turun konsertin aiemmin ilmoitettu päivämäärä oli 4.4.2020. Huhtikuun konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan marraskuun konsertissa.