Sinun omasi – juhlakiertue 2018

Rakastetut tähdet juhlatunnelmissa!

Pentti Hietanen, Angelika Klas, Tero Harjunniemi ja Maria Lund sekä Jukka Nykäsen johtama legendaarinen 10-henkinen orkesteri tarjoavat monipuolisen musiikkielämyksen suomalaisten rakastamasta musiikista. Ohjelmistossa on ikivihreitä klassikoita kuten Sinun omasi, Jäljet hiekassa, tangoja, operetti- sekä musikaalisävelmiä ja lattarimeiningeissäkin käväistään. Suomen juhlavuoden kunniaksi konsertissa on vauhdikas osio suomalaisia kansanlauluja!

Esiintyjät hurmaavat kuulijansa huikeilla taidoillaan ja karismallaan.
Muotitaiteilija Jukka Rintala on suunnitellut konsertin upean puvustuksen ja lavastuksen, mm. naissolisteilla nähdään kaksitoista uniikkia iltapukua.

ANGELIKA KLAS on poikkeuksellisen monipuolinen laulaja ja hänen ohjelmistonsa käsittää niin oopperaa, operettia, kansanmusiikkia kuin musikaaliakin. Angelika tunnetaan erityisesti argentiinalaisen tangon taiturillisena tulkkina, mutta myöskin suomalainen tango taipuu taidokkaasti hänen tulkitsemanaan. www.angelikaklas.fi

MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana monissa päärooleissa. Maria Lundille myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia. Hän myös vei voiton vuonna 2008 Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Hän on julkaissut kymmenen albumia, joista kaksi on saanut kultaa ja yksi platinaa. www.penttihietanen.fi

TERO HARJUNNIEMI on Tampereen konservatoriosta valmistunut tenori, joka sen jälkeen on opiskellut laulua yksityisesti mm. Jaakko Ryhäsen johdolla sekä useilla mestarikursseilla. Useiden ooppera-, operetti- ja musikaalirooliensa jälkeen Tero on saavuttanut todellista huomiota Kansallisoopperan Oopperan kummituksen toisessa pääosassa Raoulina sekä Tampereen teatterin Les Miserables  ja Cats musikaalien pääosissa.

su 18.11. klo 15 Espoon kulttuurikeskus

Osta lippuja > 

Konsertti kestää 2,5 tuntia sis. väliajan
Liput alkaen 52 € kysy ryhmätarjouksia