Syysunelmia

Maria Lund ja Konsta Hietanen konserttilavalla syksyllä 2023 sekä myös syksyllä 2024

Kaksi upeaa Tähdet tähdet –kilpailun voittajaa, Maria ja Konsta, yhdistävät voimansa. Ylistetyt tähdet hurmaavat nyt konserttilavoilla. Monipuolisen ohjelmiston kappaleet saavat taatusti liikuttumaan, kyyneltymään, nauramaan ja kaiken huipuksi yllättymään. Konsertti ei jätä ketään kylmäksi. Konsertti kestää 2 tuntia sisältäen väliajan.

Liput ovat myynnissä nyt!
Lippu.fi sekä paikalliset lipunmyyntipisteet

Konserttipaikat

TO 28.9. klo 19   HYVINKÄÄSALI

PE 29.9. KLO 19   SAVOY TEATTERI

LA 30.9. KLO 17   PROMENADIKESKUS, PORI

SU 1.10. KLO 15   TURUN KONSERTTITALO

SU 8.10. KLO 15   SIBELIUSTALO, LAHTI

LA 21.10. KLO 17   LAURENTINUS-SALI, LOHJA

Kevään aikana nähdyssä ohjelmassa Maria ja Konsta valloittivat taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Syyskiertueella he esittävät rakkaimpia kappaleitaan, kaikille tuttuja hittejä sekä arkistojen helmiä.

”Maria heitti idean yhteistyöstä, eikä minun tarvinnut paljoa miettiä. Aloin heti ideoida, sillä hän on niin monipuolinen laulaja ja huipputyyppi”, Konsta sanoo.

Maria yllättää

Maria Lund on syntynyt musikaaliseen perheeseen ja kehittänyt sekä jalostanut taitojaan jo yli 20 vuoden ajan. Hän on valloittava persoona niin laulajana kuin näyttelijänäkin, viimeisimpänä Helsingin Kaupunginteatterin Priscilla-musikaalissa. Maria voitti Tanssii tähtien kanssa –ohjelman parinsa Mikko Ahdin kanssa vuonna 2008. Keväällä 2023 Maria valittiin voittajaksi Tähdet tähdet –ohjelmassa.

”Työ Konstan kanssa on helppoa, sujuvaa ja inspiroivaa, niin on ollut ensitapaamisesta asti.  Hän on rohkea heittäytymään erilaisiin hulluihin ideoihin. Lisäksi hän on luotettava partneri lavalla. Se on ominaisuus jota arvostan suuresti kovan ammattitaidon lisäksi”, Maria sanoo.

Maria yllättää yleisön tanssimalla konsertissa.

”No ainakin tunnelmoin tanssiaskelin”, hän naurahtaa. ”Lavaliikunta on luonteva osa kokonaisuutta. Musikaaleissa pitää tanssia enemmänkin, joten olen pitänyt taitoa yllä. Hassua, mutta pienenä halusin balettitanssijaksi tai poliisiksi.”

Salkkaripoliisi rakastaa musiikkia

Muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen voitti Seppo Hovin luotsaaman Tenavatähti-kisan vuonna 1994, jonka jälkeen monilahjakas nuorukainen hurmasi Poika ja ilves -elokuvassa. Konsta pelasi nuorena jalkapalloa Lahdessa. Hänet valittiin vuoden pelaajaksi ja valiotuomarikerhon herrasmiespelaajaksi. Konsta on esiintynyt monissa äänirooleissa sekä TV-ohjelmissa, viime vuosina Salatuissa elämissä, oman muusikkouransa ohella. Konsta voitti Tähdet tähdet –laulukilpailun keväällä 2022. Televisiossa tiuhaan tahtiin nähtävä näyttelijä sanoo olevansa ennen kaikkea muusikko, laulaja ja lauluntekijä.

”Viime aikoina keikat ovat olleet enemmän klubityylisiä, joten on ihanaa päästä taas pitkästä aikaa myös konserttisaleihin”, Kosta sanoo.

Ohjelmiston helmiä

Artistit suunnittelivat ohjelmiston yhdessä kummankin toiveita kuunnellen.

”Rakastan kertoa yleisölleni tarinoita ja Alfonsina ja Meri on yksi sellainen. Se on herkkä ja koskettava kunnianosoitus argentiinalaiselle runoilijalle Alfonsina Stornille, jonka merkittävä ura naisrunoilijana päättyi itsemurhaan 1930-luvun puolivälissä”, Maria sanoo. ”Duetoista haluan mainita kappaleen Somewhere. Se onnistui meiltä aika hyvin jo TV:ssä ja siitä pitää saada nyt toisinto.”

Konsta tiesi myös heti, mitä halusi. ”Haluan ehdottomasti vetää Marian kanssa Lady Gagan Shallow’n. Haluan kuulla Marian version”, Konsta hehkuttaa.

”Mukana on paljon muitakin ihania kappaleita. Tulkaa mukaan nauttimaan, sydämellisesti tervetuloa”, Maria ja Konsta sanovat.

Lipunmyynti: Lippu.fi sekä paikalliset lipunmyyntipisteet

Osta lippuja >