Syysunelmia 2024

ILON JA VALON TUOJAT Maria Lund ja Konsta Hietanen VALLOITTAVAT JÄLLEEN konserttilavOIlla syksyllä 2024!

PE 4.10 klo 18.30 Järvenpää-talo

LA 12.10 klo 17 Akustiikka, Ylivieska

SU 13.10 klo 14 Madetojan sali, Oulu

PE 18.10 klo 18.30 Verkatehdas, Hämeenlinna

LA 19.10 klo 18 Provinssiteatteri, Salo

SU 20.10 klo 15 Tampere-talo

PE 25.10 klo 19 Carelia-sali, Joensuu

LA 26.10 klo 17 Kuopion Musiikkikeskus

SU 27.10 klo 15 Sibeliustalo, Lahti

PE 1.11 klo 18.30 Turun Konserttitalo

LA 2.11 klo 15 Musiikkitalo, Helsinki

Liput: Lippupiste & Helsingin Musiikkitalon lipunmyynti

Kaksi upeaa Tähdet tähdet –kilpailun voittajaa, Maria ja Konsta, yhdistävät jälleen voimansa. Ylistetyt tähdet konsertoivat yhdessä menestyskiertueella loppuunmyydyille saleille syksyllä 2023 ja tulevana syksynä he hurmaavat ympäri Suomen. Monipuolisen ohjelmiston kappaleet saavat liikuttumaan, kyyneltymään, nauramaan ja kaiken huipuksi yllättymään. Konsertti ei jätä ketään kylmäksi.

Konsertti kestää 2h15min sisältäen väliajan.

Liput myynnissä nyt!

Ryhmät (yli 20 henkilöä) iloitsemme yhteydenotostanne,                       kysy tarjousta! Lilja Kainulainen puh: 0405110053                                                              Niina Kainulainen puh: 0407052550

Lippu.fi sekä paikalliset lipunmyyntipisteet

Konserttipaikat syksy 2023

TO 28.9. klo 19   HYVINKÄÄSALI (loppuunmyyty)

PE 29.9. KLO 19   SAVOY TEATTERI (loppuunmyyty)

LA 30.9. KLO 17   PROMENADIKESKUS, PORI  (loppuunmyyty)

SU 1.10. KLO 15   TURUN KONSERTTITALO (loppuunmyyty)

SU 8.10. KLO 15   SIBELIUSTALO, LAHTI (loppuunmyyty)

LA 21.10. KLO 17   LAURENTINUS-SALI, LOHJA (loppuunmyyty)

Kevään aikana nähdyssä ohjelmassa Maria ja Konsta valloittivat taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Syyskiertueella he esittävät rakkaimpia kappaleitaan, kaikille tuttuja hittejä sekä arkistojen helmiä.

”Maria heitti idean yhteistyöstä, eikä minun tarvinnut paljoa miettiä. Aloin heti ideoida, sillä hän on niin monipuolinen laulaja ja huipputyyppi”, Konsta sanoo.

Maria yllättää

Maria Lund on syntynyt musikaaliseen perheeseen ja kehittänyt sekä jalostanut taitojaan jo yli 20 vuoden ajan. Hän on valloittava persoona niin laulajana kuin näyttelijänäkin, viimeisimpänä Helsingin Kaupunginteatterin Priscilla-musikaalissa. Maria voitti Tanssii tähtien kanssa –ohjelman parinsa Mikko Ahdin kanssa vuonna 2008. Keväällä 2023 Maria valittiin voittajaksi Tähdet tähdet –ohjelmassa.

”Työ Konstan kanssa on helppoa, sujuvaa ja inspiroivaa, niin on ollut ensitapaamisesta asti.  Hän on rohkea heittäytymään erilaisiin hulluihin ideoihin. Lisäksi hän on luotettava partneri lavalla. Se on ominaisuus jota arvostan suuresti kovan ammattitaidon lisäksi”, Maria sanoo.

Maria yllättää yleisön tanssimalla konsertissa.

”No ainakin tunnelmoin tanssiaskelin”, hän naurahtaa. ”Lavaliikunta on luonteva osa kokonaisuutta. Musikaaleissa pitää tanssia enemmänkin, joten olen pitänyt taitoa yllä. Hassua, mutta pienenä halusin balettitanssijaksi tai poliisiksi.”

Salkkaripoliisi rakastaa musiikkia

Muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen voitti Seppo Hovin luotsaaman Tenavatähti-kisan vuonna 1994, jonka jälkeen monilahjakas nuorukainen hurmasi Poika ja ilves -elokuvassa. Konsta pelasi nuorena jalkapalloa Lahdessa. Hänet valittiin vuoden pelaajaksi ja valiotuomarikerhon herrasmiespelaajaksi. Konsta on esiintynyt monissa äänirooleissa sekä TV-ohjelmissa, viime vuosina Salatuissa elämissä, oman muusikkouransa ohella. Konsta voitti Tähdet tähdet –laulukilpailun keväällä 2022. Televisiossa tiuhaan tahtiin nähtävä näyttelijä sanoo olevansa ennen kaikkea muusikko, laulaja ja lauluntekijä.

”Viime aikoina keikat ovat olleet enemmän klubityylisiä, joten on ihanaa päästä taas pitkästä aikaa myös konserttisaleihin”, Kosta sanoo.

Ohjelmiston helmiä

Artistit suunnittelivat ohjelmiston yhdessä kummankin toiveita kuunnellen.

”Rakastan kertoa yleisölleni tarinoita ja Alfonsina ja Meri on yksi sellainen. Se on herkkä ja koskettava kunnianosoitus argentiinalaiselle runoilijalle Alfonsina Stornille, jonka merkittävä ura naisrunoilijana päättyi itsemurhaan 1930-luvun puolivälissä”, Maria sanoo. ”Duetoista haluan mainita kappaleen Somewhere. Se onnistui meiltä aika hyvin jo TV:ssä ja siitä pitää saada nyt toisinto.”

Konsta tiesi myös heti, mitä halusi. ”Haluan ehdottomasti vetää Marian kanssa Lady Gagan Shallow’n. Haluan kuulla Marian version”, Konsta hehkuttaa.

”Mukana on paljon muitakin ihania kappaleita. Tulkaa mukaan nauttimaan, sydämellisesti tervetuloa”, Maria ja Konsta sanovat.

Lipunmyynti: Lippu.fi sekä paikalliset lipunmyyntipisteet

Osta lippuja >