Tuliset Tenorit Ihan liekeissä

Jyrki Anttila, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo
Kesällä 2021
Ilmiöksi kymmenen vuoden aikana noussut Tuliset Tenorit nousee kesäteattereiden lavoille ja tarjoaa kuulijoilleen sydäntä sykähdyttäviä unohtumattomia hetkiä Suomen suloisessa suvessa.

”Innolla odotamme päästä jälleen esiintymään yhdessä live-yleisölle ja konserteista tulee varmasti unohtumattomia”, sanoo Pentti Hietanen iloiten.

Ohjelmistossa on ikivihreitä klassikoita O Sole Miosta tangoihin ja Con Te Partiroon rockiin.

”Pitkän tauon jälkeen on suuri ilo ja kunnia esiintyä teille yhdessä ja loistavan orkesterin säestämänä”, toteaa puolestaan Jyrki Anttila ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi terveysturvallisesti järjestettyihin kesäkonsertteihin.

Konserttipaikat ja -ajat

La 7.8.  klo 18 Pori Kirjurinluoto, Lokkilava

Su 8.8.  klo 18 Pyynikin kesäteatteri

To 12.8. klo 19 Hamina Bastioni Peruttu  *

*Koronapandemiasta johtuvien uusien yleisörajoitusten vuoksi joudumme valitettavasti peruuttamaan torstaiksi 12.8. Hamina Bastionissa suunnitellun TULISET TENORIT IHAN LIEKEISSÄ – konsertin.

Koska on kysymyksessä ulkoilmatapahtuma eikä ole tietoa miten kauan uudet rajoitukset ovat voimassa, konsertin siirto ei ole mahdollinen, joten lippurahat palautetaan lippu.fi:stä lippunsa lunastaneille.

 

Pe 13.8.  klo 19 Ilmajoen Musiikkijuhlat Osta lippuja >

Su 15.8.  klo 16 Meri Oulun kesäteatteri Osta lippuja >

Su 22.8. klo 15 Turun kesäteatteri, Vartiovuori Osta lippuja >

 

”Eiliset laulutreenit menivät loistavasti, tulossa upea konsertti!
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan terveysturvallisesta tilaisuudesta, joka toteutetaan terveys edellä turvavälit huomioiden AVI:n ohjeiden mukaan.”