Tuliset Tenorit tunnelmoi – syksy 2018

Hurmuritenorit Jyrki Anttila, Pentti Hietanen ja Tero Harjunniemi jatkavat suuren suosion saavuttaneita konsertteja myös tulevana syksynä 2018 uusitulla ohjelmistolla.

Tenorit ovat tunteneet toisensa kauan, mutta esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä vasta  6 vuotta sitten Helsingin Musiikkitalossa ja siitä alkoikin varsinainen menestystarina, joka jatkaa kulkuaan niin yleisön pyynnöstä kuin tenoreiden tahdosta esiintyä yhdessä. Herroista on tullut kiertueiden myötä yhdessä viihtyvä veljestrio, mikä näkyy hulvattomana huumorina estradilla ja välittyy sieltä myös yleisölle, joka ilta illan jälkeen osoittaa suosiotaan seisten.

”Yleisöpalaute on ollut aiemmin sekä konserteissa että niiden jälkeen aivan mielettömän upeaa kuultavaa,” hymyilee Pentti Hietanen tyytyväisenä. ”Selvästi voi todeta, että näille konserteille on tilaus,” jatkaa Jyrki Anttila ja Tero Harjunniemi tiivistää perustunnelmaa muiden tenoreiden nyökytellessä vierellä. ”Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että meidät tenorit otetaan kerta toisensa jälkeen avosylin vastaan.”

Syyskiertueen ohjelmisto muodostuu tutuista tenoriklassikoista, tangoista sekä uusista, hieman tuntemattomammista kappaleista, joita tenorit tulkitsevat yhdessä ja erikseen. Lisäsäväyksen iltaan tuo Jukka Nykäsen johtama legendaarinen 10-henkinen tenoreiden oma orkesteri.

Korkeatasoiset konsertit antavat iloa ja energiaa pitkäksi aikaa, tervetuloa viihtymään!

KONSERTTIPAIKAT:

pe 12.10. klo 19 Martinus-sali, Vantaa
Osta lippuja >

su 14.10. klo 15 Verkatehdas, Hämeenlinna
Osta lippuja >

pe 19.10. klo 19 Promenadikeskus, Pori
Osta lippuja >

su 21.10. klo 15 Turun konserttitalo
Osta lippuja >

to 25.10. klo 19 Lappeenranta-sali
Osta lippuja >

pe 26.10. klo 19 Carelia-sali, Joensuu
Osta lippuja >

la 27.10. klo 18 Jyväskylän Paviljonki
Osta lippuja >

su 28.10. klo 15 Kuopion Musiikkikeskus
Osta lippuja >

pe 2.11. klo 19 Provinssi, Salo
Osta lippuja >

la 3.11. klo 15 Musiikkitalo, Helsinki
Osta lippuja >

Tuliset Tenorit 2018